|  Kempens Symfonisch Orkest - Nijlen  |  http://kso-nijlen.be  |    |
De werking van het Kempens Symfonisch Orkest wordt ondersteund door de gulle bijdragen van onze sponsors en de subsidies die wij mogen ontvangen.  Hieronder een kort overzicht van allen die ons steun geven.
Nijlen is de thuisbasis van het Kempens Symfonisch Orkest. Omdat het KSO een Nijlense vereniging is, krijgen wij een jaarlijkse subsidie van de gemeente.

Hierbij onze dank voor uw steun!

Gemeente Nijlen
Het KSO neemt elke 4 jaar deel aan het Provinciale Orkesttornooi van de Provincie Antwerpen om subsidies te bekomen. Bij onze vorige deelnames in 2005, 2009 en 2013 zijn wij steeds heel hoog geklasseerd.

Hierbij onze dank voor uw steun!

Provincie Antwerpen
Met de steun van:
Toekomst
Verleden
Heden


Gemeente Nijlen
Provincie Antwerpen

Home
Diversen
DISCLAIMER:

Kempens Symfonisch Orkest is niet aansprakelijk voor de inhoud, de vormgeving of de functionaliteit van websites waarnaar een link bestaat op deze website.  We hebben geen invloed op deze externe websites en nemen dus uitdrukkelijk afstand van enige betwistbare inhoud ervan.

Kempens Symfonisch Orkest is not responsible for the contents, the layout or the functionality of web sites to which it has provided a link.  We do not have any influence on these external sites, therefore, we explicitly detach ourselves from any questionable contents of them.Sponsors